Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Als ik lichamelijke klachten heb kan ik dan deelnemen aan de yogalessen? Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts. Wanneer je op les komt licht dan vóór de les begint je docent in. Vertel wat je klachten zijn en wat de diagnose van de arts is. Schrijf je klachten ook op je inschrijfformulier.

Yoga is zeer heilzaam. Veel mensen met klachten, waaronder rugklachten, hebben veel baat bij de lessen. Bij sommige klachten is het beter bepaalde oefeningen aan te passen, of een alternatieve oefening te doen. Aanwijzingen hierover krijg je van je docent.

Welke kleding kan ik het beste dragen? Draag (sport-)kleding die je prettig vindt en waarin je vrij kan bewegen. Niet te wijde kleding zodat je lichaamshouding goed zichtbaar is.

Neem extra kleding mee die je kan dragen tijdens de ontspanning.

Eten en drinken! Het wordt afgeraden vlak vóór de les te eten en te drinken. Als je een zware maaltijd hebt genuttigd, gun je lichaam ongeveer 4 uur rust voordat je yogaoefeningen gaat doen. Wanneer je een lichte maaltijd hebt genuttigd wacht dan ongeveer 1 tot 2 uur voordat je gaat oefenen.

Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen.