Studioverhuur

Ruimteverhuur Almere

Ruimte voor workshops en wekelijkse lessen Centrum Natarãja heeft een prettige en lichte lesruimte. Deze ruimte is centraal gelegen in Almere-Stad nabij treinstation Almere-Centrum. Op een paar honderd meter afstand is het Hanny Schaft park en de Leeghwaterplas. In de Buster Keatonstraat kan men vrij parkeren.

De ruimte is geschikt voor bewegingslessen, lichaamswerk, zang, dans/balletlessen, dramalessen, massage cursussen etc. De totale ruimte heeft een oppervlakte van 100 m2. De lesruimte heeft een oppervlakte van 85 m2. Daarnaast is er nog een aparte kleedkamer en een aparte wc en een aparte douche. In de lesruimte is een kleine pantry voor het zetten van koffie of thee. Voor details zie het foto-overzicht. Verder aanwezig zijn dikke sportmatten en allerlei yoga materialen. Deze zijn alleen te gebruiken na overleg en volgens gemaakte afspraken.

De lesruimte heeft over de hele lengte een spiegelwand met barre er is ook nog een extra losse barre aanwezig. Spiegelwand en barre kunnen afgedekt worden met een gordijn. Er is een zwevende vloer van grenen hout. Onze voorkeur gaat uit naar vaste huurders die op jaarbasis wekelijks een hele dag of een dagdeel willen huren. Voor informatie over huurtijden kunt u contact met ons opnemen info@nataraja.nl.
Telefoonnummer: 036-5376825.

Voor informatie over kosten kijk onder prijzen ruimteverhuur Almere .