Introductie

Welke lessen kun je volgen in yogacentrum Natarãja

Kennismakingsles Wil je een eerste indruk krijgen van de yogalessen dan is het mogelijk om een kennismakingsles te volgen in één van de lessen die het hele jaar door gegeven worden. Het gaat daarbij om de lessen 'Basis-niveau' en 'Algemeen-niveau' (zie ook 'Lestijden / Prijzen').
Overleg vóóraf welke les voor jou het meest geschikt is.

Basis-niveau In deze lessen wordt op eenvoudige wijze de basis gelegd voor beoefening van de verschillende groepen asana’s. Je maakt kennis met de Critical Alignment Yoga methode. Deze lessen zijn geschikt voor beginners.

Algemeen-niveau De kennis, vaardigheden en het bewustzijn die je ontwikkelt in het basis-niveau zijn nodig voor het intensievere algemeen-niveau. In de Algemeen-niveau lessen komen ook de omgekeerde houdingen aan bod. Omgekeerde houdingen zijn unieke houdingen die een zeer gunstig effect hebben op het neuro-endocrienstelsel. Zij geven het lichaam en in het bijzonder de hersenen nieuwe energie. Deze lessen zijn geschikt voor mensen met een goed lichaamsbewustzijn en die al enige ervaring hebben in de beoefening van yoga. Het is niet noodzakelijk dat je bekend bent met de Critical Alignment Yoga methode, maar het is wel een voordeel als je in wilt stromen in een van de bestaande yogagroepen.